Sisustussuunnittelijan näkemys Äijälän Inarin 174m2 asunnosta

Omarantainen tontti ja sopivan pieni taloyhtiö

As Oy Äijälän Inari jakaa pihapiirin ja suuren tontin As Oy Äijälän Aarnin kanssa. Taloyhtiöillä on yhteinen rantasauna Äijälänsalmen rannassa ja molemmille taloyhtiöille jää omaa nurmettua piha-aluetta runsaasti. Piha-alueen hoidosta vastaa huoltoyhtiö, mutta innokkaalle puutarhurille löytyy kyllä puuhaa.

As Oy Äijälän Inari on vuonna 1971 rakennettu suuri omakotitalokiinteistö. Vuoteen 2018 asti rakennus on ollut saman suvun hallussa. Rogel Keski-Suomi osti kiinteistön vuonna 2018, ja siitä alkoi kohteen kehittyminen nykypäivän muotoon. Tontin kokonaispinta-ala on yli 7.000m², joten kaksi taloyhtiötä sopii alueelle mainiosti. Uudisrakentaminen pihapiirissä on tehty vanhaa taloa kunnioittaen.

As Oy Äijälän Inariin saneerataan yhteensä n. 400m² asuintilaa ja se jaetaan neljään asuntoon. Asunnot jakautuvat seuraavasti 2h,k n. 47m² /  3h, k, s n. 84m² / 4h, k, s 94m² / 5h, k, s, 174m².  Lisäksi myynnissä on 2 autotallia ja kaksi piha-autopaikkaa. Asunnot valmistuvat vuoden 2020 aikana.

Äijälän Inari ja Aarni mahtuvat hienosti Äijälänsalmen rannassa sijaitsevalle tontille.

Lataa Äijälän Inarin pohjakuva!

Lataamalla sähköposti-esitteen hyväksyn, että tietojani saa käyttää tätä kohdetta koskevaan suoramarkkinointiin. Voin milloin tahansa peruuttaa suoramarkkinoinnin. REKISTERISELOSTE

As Oy Äijälän Inari on Äijälänrannan alueen pitkäikäisintä rakennuskantaa. Naapurissa sijaitsee viehättävä Rauhaniemen kartano, jonka pihapiiri on suojeltu. Inarin asuntojen ikkunoista avautuu upea näkymä Äijälänsalmelle. Alueelta löytyy puistoja, ruokakauppa ja upeat ulkoilualueet.

  • Yksitasoinen koti – Kaikki asunnot ovat yksikerroksisia ja avarapohjaisia
  • Kivitalo – Inarin runko on rakennettu aikanaan parhaalla mahdollisella tiilirakentamisen tavalla. Runkorakenteissa ei ole puuta, vaan pelkkää tiiltä.
  • Sijainti – Kaikki päivittäispalvelut on helposti saavutettavissa. Koulut ja päiväkodit löytyvät lähietäisyydeltä.

Tontin kokonaispinta-ala on yli 7.000m², joten kaksi taloyhtiötä sopii alueelle mainiosti. Uudisrakentaminen pihapiirissä on tehty vanhaa taloa kunnioittaen.

Karttakuva

Äijälä on viihtyisää ja vehreätä aluetta, josta löytyy Jyväskylän suosituimmat ulkoilureitit. Tontilta on hyvät kulkuyhteydet keskustaan ja kaikille Jyväskylän ohikulkureiteille. Ruokakauppoja löytyy kävelymatkassa ja isommat marketit ovat helposti saavutettavissa autoillen tai julkisilla kulkuvälineillä liikkuen.

Äijälän Inari lämpiää edullisesti maalämmöllä ja asunnoissa on huoneistokohtainen tulo- ja poistoilmanvaihto. Arvio hoitovastikkeesta on n. 3€/m², joka sisältää lämmityksen ja koko kiinteistön hoitokulut ja muut pakolliset menot.

Varattavat asunnot ja autopaikat

Asunto
Tyyppi
Velaton hinta
Myyntihinta
Arvioitu vastike
Varaustilanne
AsuntoD1
Tyyppin.47m2 / 2h, k
Velaton hinta
Myyntihinta
Arvioitu vastike141 €/kk
VaraustilanneMyyty
AsuntoD2
Tyyppin.174m2 / 4-5h, k, s
Velaton hinta450.000€
Myyntihinta
Arvioitu vastike522 €/kk
VaraustilanneVapaa
AsuntoD3
Tyyppin.84m2 / 3h, k, s
Velaton hinta299.000€
Myyntihinta
Arvioitu vastike252 €/kk
VaraustilanneVapaa
AsuntoD4
Tyyppin.94m2 / 3h, k, s,
Velaton hinta349.000€
Myyntihinta
Arvioitu vastike282 €/kk
VaraustilanneVapaa
AsuntoAP1
TyyppiPiha-autopaikka
Velaton hinta5.000€
Myyntihinta
Arvioitu vastike
VaraustilanneVapaa
AsuntoAP2
TyyppiPiha-autopaikka
Velaton hinta5.000€
Myyntihinta
Arvioitu vastike
VaraustilanneVapaa
AsuntoAT1
TyyppiAutotalli
Velaton hinta20.000€
Myyntihinta
Arvioitu vastike
VaraustilanneVapaa
AsuntoAT2
TyyppiAutotalli
Velaton hinta20.000€
Myyntihinta
Arvioitu vastike
VaraustilanneVapaa
Äijälän Inarin pihapiiri on vehreä. Joen rantaan saunalle kulkee talolta ihana porrastettu kuja.

Äijälän Inari on rungoltaan vankkaa kivirakentamista ja mahdollistaa talon uusiokäytön useamman perheen kotina. Koko talo on remontoitu läpikotaisin edellisen omistajan toimesta vuonna 2001. Nyt alkava peruskorjausta vastaavan remontin tarkoitus on uudistaa koko talosta moderni ja nykyaikainen kokonaisuus useammalle perheelle.

Kohteen rakentaa

Kohteen myynnistä ja rakentamisesta vastaa Rogelkoti. Rogel on perheyritys, jonka perustana on isältä pojalle kulkeva perinteinen kirvesmiestaito. Omistajat tekevät työtä rinta rinnan, toiset työmaalla ja toiset toimistossa, kaikki hoidetaan yhdessä suurella intohimolla. Rogelkoti elää ja hengittää kanssasi samaa ilmaa yhteisen projektin edetessä.

Kysyttävää? Autamme mielellämme!

Mikäli sinulla on kysyttävää kohteistamme tai muista rakentamisen asioista, ota yhteyttä tai jätä yhteystietosi. Olemme sinuun pikapuolin yhteydessä.

Maiju Ahonen
Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV
Puh. 044 9811 430
maiju.ahonen@rogel.fi

Ota yhteyttä Top