Rakentaminen aloitettu!

Hirsirivitalo Härmälään

Ollikaisen Hirsirakenne Oy rakentaa hirsisen rivitalon Tampereen Härmälään, As Oy Tampereen Härmälän Lounan.

Lounan tontille nousee parhaillaan kaksi neljän asunnon taloa ja asunnot tulee kahteen tasoon. Asuntokoot vaihtelevat kahden makuuhuoneen kodista jopa neljän makuuhuoneen huoneistoon. Kaikilla asunnoilla on oma piha. Taloyhtiön sisäpihalle rakentuu kodikas ja viihtyisä pihasauna, sekin hirrestä, joka on asukkaiden käytössä ympäri vuoden.

Taloyhtiöllä on yhteensä 10 autopaikkaa, 3 omalla tontilla ja 7 yhteisalueella aivan talon vieressä. Kaikki autopaikat on sähköistettyjä.

Härmälän upea, vanhojen puutalojen alue kasvaa ja kehittyy. Rakennamme vanhaa rakennuskantaa kunnioittaen alueelle rivitalon hirrestä. Härmälän Louna on ekologinen ja nykyaikainen koti, jossa rakennusmateriaali henkii vanhaa, hyvää ja turvallista asumista. Louna lämpiää maalämmöllä, joten asumiskustannukset ovat maltilliset.

  • Valo & avaruus – Avara koti on kahdessa kerroksessa. Isot ikkunat ja läpitalon huoneisto luovat valon ja tilan tuntua.
  • Viihtyisä ympäristö – Härmälän kodikas puutalomiljöö on jo itsessään ainutlaatuinen. Upeat ulkoilualueet ulottuvat Härmälän rantapuiston kautta Hatanpään Arboretumiin saakka.
  • Muokattava pohjaratkaisu – Asuntoa voi muokata yksilölliseksi toiveidesi mukaan. Esimerkiksi väliseiniä voi poistaa ja näin esim. yhdistellä huoneita.
  • Palvelut – Kaikki palvelut ovat kävelymatkan päässä. Koulut ja päiväkodit löytyvät lähietäisyydeltä.
Karttakuva

Härmälässä kaikki tarvitsemasi päivittäispalvelut ovat helposti saatavilla. Tampereen keskustaankin kulku on helppoa kulkuvälineestä riippumatta.

Härmälän tehdasalue ja teollisuusrakennukset ovat väistyneet uusien kotien ja viihtyisän asumisen tieltä. Alue on kehittynyt viime vuosina nykyaikaiseksi ja turvalliseksi asuinympäristöksi, ja nyt kaavoitettu Vähäjärvenpuiston viereinen alue on uusinta tarjontaa alueelle haluaville. Härmälän Lounan tontille nousee tämän uuden alueen ainoat myyntiin tulevat rivitalot.

Älä anna kohteen mennä ohi!
Varaa jonotusnumero!

Jonottamalla saat etuajo-oikeuden vapaina oleviin asuntoihin.

Varaa jonotusnumero

Varattavat asunnot

Asunto
Tyyppi
Velaton hinta
Myyntihinta
Arvioitu vastike
Varaustilanne
AsuntoA 1
Tyyppi100 m² / 4h, k, s
Velaton hinta
Myyntihinta
Arvioitu vastike
VaraustilanneMyyty
AsuntoA 2
Tyyppi86 m² / 3h+k+ph+s
Velaton hinta
Myyntihinta
Arvioitu vastike
VaraustilanneMyyty
AsuntoA 3
Tyyppi125 m² / 5h+kt+ph+s
Velaton hinta
Myyntihinta
Arvioitu vastike
VaraustilanneMyyty
AsuntoA 4
Tyyppi115 m² / 5h+k+ph+s
Velaton hinta389 000,00 €
Myyntihinta
Arvioitu vastiken. 3,3€/m² /kk
VaraustilanneVarattu
AsuntoB 5
Tyyppi115 m² / 5h+k+ph+s
Velaton hinta389 000,00 €
Myyntihinta
Arvioitu vastiken. 3,3€/m² /kk
VaraustilanneVapaa
AsuntoB 6
Tyyppi100 m² / 4h+kt+ph+s
Velaton hinta
Myyntihinta
Arvioitu vastiken. 3,3€/m² /kk
VaraustilanneMyyty
AsuntoB 7
Tyyppi125 m² / 5h, k, s
Velaton hinta409 000,00 €
Myyntihinta
Arvioitu vastiken. 3,3€/m² /kk
VaraustilanneVapaa
AsuntoB 8
Tyyppi125 m² / 5h, k, s
Velaton hinta
Myyntihinta
Arvioitu vastike
VaraustilanneMyyty

Hirsitalo on terveellinen ja turvallinen vaihtoehto kodiksi.

Aidon hirsitalon tukeva rakenne kestää vuodenaikojen vaihtelua. Ollikasen hirsirakenne valitsee rakennuksillemme parhaan mahdollisen laadun, käytämme vain tarkoin valikoituja kotimaisia hirsiä.

Usein kysyttyä

Kuka toimittaa hirsirungot?

Kohteen hirsirungot toimittaa perinteikäs pirkanmaalainen hirsitalotehdas Ollikaisen Hirsirakenne Oy yli 40 vuoden hirsirakentamisen kokemuksella. Ollikaisen puuntyöstötekniikka ja hirsirakentamisen tietotaito ovat maamme parhaimmistoa.

Onko hirsirakennus oikeasti terveellinen?

Hengittävyytensä ansiosta hirsirakennus tasaa sisäilman kosteutta ja tarjoaa asukkailleen erinomaisen laadukkaan sisäilman. Hirsi on lukuisissa tutkimuksissa todettu allergiaystävälliseksi rakennusmateriaaliksi ja se takaa terveellisen kasvuympäristön myös perheen pienimmille.

Hirsi on myös ekologinen vaihtoehto, uusiutuva luonnonvara ja luonnonkiven ohella ainoa 100%:nen luonnonmateriaali. Käyttämämme hirret tulevat kestävän kehityksen mallin mukaisesti hoidettavista kotimaisista metsistä. Hirsikodin valmistusprosessi kuluttaa muihin rakennusmateriaaleihin verrattuna ylivoimaisesti vähiten fossiilisia polttoaineita. Huippumoderni tuotantolinjamme optimoi tehokkaasti raaka-aineiden käytön, mikä minimoi turhan hävikkijätteen syntymisen. Me Ollikaisen Hirsirakenteella välitämme ympäristön hyvinvoinnista ja pyrimme jatkuvasti kehittämään käyttöömme entistä ekologisempia ratkaisuja.

RS-kohde

Kohde  toteutetaan RS-kohteena.

Mikä on asuntokaupan rs-järjestelmä? Käytännössä rs-järjestelmä varmistaa sen, että ennalta myyty kohde rakennetaan suunnitelmien mukaan.

ASUNTOKAUPAN RS-JÄRJESTELMÄ

Uusia asuntoja myydään joko valmiina tai jo rakentamisvaiheessa. Asuntokauppalain niin sanottu RS-järjestelmä on kehitetty turvaksi niille, jotka tekevät sitovan kaupan asunnosta jo rakentamisvaiheessa. RS-järjestelmän sanotaan olevan pankkien kehittämä mekanismi asuntorakentamiseen. Asuntokauppalain toisessa luvussa on ns. RS-säännöstö, jonka noudattaminen on rakentajalle pakollista silloin, kun asunto-osaketta aletaan tarjota ostettavaksi jo rakennusvaiheessa. ”Rakennusvaiheessa” myyminen tarkoittaa aikaa ennen kuin rakennusvalvontaviranomainen on hyväksynyt kaikki yhtiölle tulevat rakennukset käyttöönotettaviksi.

Kohteen rakentaa yhteistyössä

Kohteen myynnistä vastaa Rogelkoti. Rogel on hirsirivitalojen rakentamiseen keskittynyt perheyritys, jonka perustana on isältä pojalle kulkeva perinteinen kirvesmiestaito.

Kohteen rakentamisesta vastaa perinteikäs pirkanmaalainen hirsitalotehdas Ollikaisen Hirsirakenne Oy yli 40 vuoden hirsirakentamisen kokemuksella. Ollikaisen puuntyöstötekniikka ja hirsirakentamisen tietotaito ovat maamme parhaimmistoa.

Kysyttävää? Autamme mielellämme!

Mikäli sinulla on kysyttävää kohteistamme tai muista rakentamisen asioista, ota yhteyttä tai jätä yhteystietosi. Olemme sinuun pikapuolin yhteydessä.

Myynti ja yhteydenotot

Juho Palokangas

Toimitusjohtaja, myynti
Puh. 050 911 6614
juho.palokangas@rogel.fi

Ota yhteyttä Top